Forestilling

Helte

Galleri

Telt

Kontakt

 

Johan Plesner:
Uddannet fra Tidens Teater, Klovne og Artistskolen, Gøglerskolen, Aarhus og Philippe Gaulier, Paris. Undervejs udøvende artist hos bla. De Splittergale og medstifter af Von Kriegenbaums Familiecirkus.
Mangeårig freelance virksomhed som underviser og kreativ tændings specialist, i allehånde udtryksfulde sammenhænge, senest som underviser i særdeles scenisk bevægelse på Gitis Scandinavia, i Aarhus. Udover at beklæde sin æstetiske direktørpost i De Jydske Helte, har Hr.Plesner overordentlige flotte referencer, som teltknyst.

Søren Stockmar:
Oplært på klassisk vis hos Irene Thierry i Cirkus Krone, og uddannet på Klovne og Artistskolen i Aarhus med speciale i trapez og rebkunst.
Har udøvet sit artistvirke hos bl.a.Von Kriegenbaums Familiecirkus, Cirkus Stockmar og De Splittergale, samt opsat utallige børneforestillinger i diverse klubber for børn og unge. Udover sin direktørstilling i De Jydske Helte, beklæder Hr. Stockmar med stolthed posten som chefmekaniker på truppens unikke motorcykel fra Nymann i Upsala.

Mads J. Haagen:
Konservatorie uddannet musiker og musikpædagog med saxophon som kæphest.
Mangeårig freelance virksomhed som workshop-dynamo og musiker i forskellige rytmiske sammenhænge, såsom Jungle Boogie Band.
Udover sin intonale lederstilling i De Jydske Helte, slår Hr. Haagen pt. tonen an på Musikskolen Laura og Social-og sundhedsskolen i Aarhus.

Mads J. Haagen
 

© De Jydske Helte I/S. Opdateret for nyligt!
Kontakt til De Jydske Helte.
Webmaster: Mads Bischoff, Safi.dk
Startsiden